Trysil Queer Film Festival 2024

Trysil Queer Film Festival 20-22. september 2024

Forestillinger

Henter programmet

20-22. september arrangeres Trysil Queer Film Festival for andre året på rad! Filmfestivalen byr på filmer med seksualitet, kjønn og identitet som tema. Nytt for i år er at vi importerer flere av filmene selv og setter opp helt eksklusive visninger på ferske filmer fra verden over. Vi byr i tillegg på regissørbesøk, mini-foredrag med mer. I vestibylen utvider vi kinokiosken med kafé og bar.

Hovedmålet med festivalen er å presentere virkelighetsnære og ærlige skildringer av mennesker med ulik seksuell orientering og kjønnsidentitet for å bidra til økt kunnskap og forståelse i lokalsamfunnet, samt at personer i LHBTQ-miljøet blir presentert historier de kan kjenne seg igjen i.

Et annet mål er selvsagt å kunne vise film av god kvalitet. Trysil kino har med sine få visningsdager lite spillerom i å kunne vise film utenom den mer kommersielle sfæren, og ser dette som en god anledning til å kunne vise et nøye kuratert utvalg. Årets filmer blir presentert etter hvert som vi nærmer oss festivalen.

Vi vil skape en nær og intim festival der samhold, solidaritet og inkludering står sterkt.

Kjøp festivalpass!

Vi starter salg av festivalpass fredag 5. juli

Festivalpasset koster kr 450,- og gir deg full tilgang til alle filmvisninger og øvrige arrangement under festivalen. Kjøper du festivalpass innen 20. august får du også en festivaltrøye med i prisen! Størrelsen står i parentes på billettkategorien. Stempelkort for festivalpass og festivaltrøye får du ved første oppmøte på festivalen.

Enkeltbilletter for filmene kommer for salg da programmet lanseres i august.