Trysil Queer Film Festival - Festivalpass

Trysil Queer Film Festival

Forestillinger

Henter programmet

13-17. september 2023 går Trysil Queer Film Festival av stabelen for aller første gang. Filmfestivalen byr på filmer med kjønn, identitet og seksualitet som hovedtema og arrangeres i samarbeid med Foreningen TrysilPride.

Onsdag til søndag 13-17. september setter Trysil kino opp totalt 9 filmer med kjønn, identitet, seksualitet og LHBTQ som tema. Ut over filmvisningene blir det innledninger til flere av filmene, mini-foredrag med mer. I vestibylen utvider vi kinokiosken med kafé og servering. Hovedmålet med festivalen er å presentere virkelighetsnære og ærlige skildringer av mennesker med ulik seksuell orientering og kjønnsidentitet for å bidra til økt kunnskap og forståelse i lokalsamfunnet, samt at personer i LHBTQ-miljøet blir presentert historier de kan kjenne seg igjen i. Et annet mål er selvsagt å kunne vise film av god kvalitet. Trysil kino har med sine få visningsdager lite spillerom i å kunne vise film utenom den mer kommersielle sfæren, og ser dette som en god anledning til å kunne vise et mer nøye kuratert utvalg. Vi vil skape en nær og intim festival der samhold, solidaritet og inkludering står sterkt. 

Kjøp festivalpass allerede nå!

Festivalpasset er i salg fra 19. juni kl. 10.00 til og med 25. august. Festivalpasset koster kr 595,- og gir deg full tilgang til alle filmvisninger og øvrige arrangement under festivalen. Med i prisen er også en eksklusiv festivaltrøye. Husk å velg rett størrelse ved booking av billett. Størrelsen står i parantes på billettkategorien. Billetten byttes inn i et fysisk festivalpass ved oppmøte på festivalen. Festivalpasset må vises frem for å løse ut fribillett til hver enkelt film du ønsker å se. Fullt filmprogram og salg av enkeltbilletter kommer i august.